Baldron Logo        

HjemMåleinstrumentMålingBeskyttelseOm ossKontakt

 

Beskyttelse og Skjerming

 

Vi i EMF Norge er de eneste i Norge som tilbyr hele produktspekteret for fysisk avskjerming mot EL-stråling, alt sammen støttet av vitenskapelig dokumentasjon;

  • Duker, vindusfolie, veggmaling som skjermer mot strålingen fra bl.a.mobilmaster og høyspentledninger;
  • Baldakiner og skermingssoveposer for for å sikre en strålingsfri søvn;
  • Skjermende designerluer, lommetørkler, skjerf og sjal i ulike former og farger;
  • Skjermete elektrokabler, stikkontakter og grenuttak med skittenstrømfilter (dette har også datamaskinene din godt av!) fra den globale pioneren Danell
  • Lamper i fine design med ekstrem lave elektriske felt - fra samme leverandør;
  • Spesialtelefoner i Piezo-teknologi - så å si uten elektromagnetiske felt
  • Databriller som filtrerer ut kvikksølv-andelen i lysspektret fra energisparpærer og dataskjermer samt korrigerer lysspekteret  til en naturlig fargetone som gagner menneskets fysiologi.
  • pluss måleinstrumenter fra bl.a. Gigahertz Solutions, "gullstandarden" innen brukervennlig EMF-måling

 

 

Alle disse produktene samt detaljerte spesifikasjonene finner du i vår nettbutikk med sin store avdeling for EMF-måling og -skjerming. En rekke andre produkter og tjenester supplerer dette sortimentet, bl.a. tilbud om testing for tungmetaller og kroniske infeksjoner for å behandle overfølsomhetsreaksjoenr ved rota. 

 

(En backup-nettbutikk  i direkte tilknytning til vårt regnskapsprogramm står klar i tilfelle serverproblemer fører til midlertidig nedetid.)

 Vi holder oss bevisst til de naturvitenskapelig anerkjente produktene – fordi da er vi i god selskap internasjonalt og fordi vi mener at det passer best i den nåværende fasen av oppvåkning  rundt et ”nyoppdaget” tema i den norske offentligheten. Seriøsiteten og gjennomslagskraften i  debatten  rundt  menneskets helse skal ikke undergraves av tvilsomme ”duppedingser” som på ugjennomskuelig måte skal beskytte folk mot helseskadelige stråling. – Når det er sagt, så kan vi føye til at vi selv, ved siden av bruken av tekniske midler, har forsket en del på ulike natur- og  energimedisinske tiltak. I samtale ogi en terapeutisk ramme deler vi gjerne erfaringer og produkter på dette spennende feltet - og da gjerne basert på individuelle testinger.

 

 

 

 Hjem - Måleinstrument - Måling - Beskyttelse - Om oss - Ta kontakt

BALDRON © 2008-2009