Baldron Logo        

HjemMåleinstrumentMålingBeskyttelseOm ossKontakt

 

Måleinstrumenter

 

Grunnlaget for en rasjonell strålingsbeskyttelse er en grundig måling utført med ordentlig utstyr, enten du gjør det selv eller lar en fagperson foreta målingene for deg.

 

Vi leverer hele sortimentet av markedets mest anerkjente måleinstrumenter (Gigahertz Solutions, Made in Germany) , supplert med et utvalg av brukervennlige detektorer og målere i alle prisklasser.

Vår oppgave er å levere i forhold til behovene. Vi følger målingsprotokollene og greseverdiene til den Internasjonale Byggbiologi Forening Baubiologie.de som i over 40 år har utviklet kompetansen innen Hus og Helse, og inført realistiske, medisinsk baserte grenseverdier. Alle apparatene fra Foreningen for El-overfølsomme FELO sin anbefalingsliste kan du handle hos oss. - Vi tar også imot spesielle ønsker i forhold til måleutstyr.


Alle disse måleapparatene samt detaljerte spesifikasjonene finner du i vår nettbutikk med sin store avdeling for EMF-måling og -skjerming. En rekke andre produkter og tjenester supplerer dette sortimentet, bl.a. tilbud om testing for tungmetaller og kroniske infeksjoner for å behandle overfølsomhetsreaksjoenr ved rota. 

(En backup-nettbutikk  i direkte tilknytning til vårt regnskapsprogramm står klar i tilfelle serverproblemer fører til midlertidig nedetid.)


 Hjem - Måleinstrument - Måling - Beskyttelse - Om oss - Ta kontakt

BALDRON © 2008-2009