Baldron Logo        

HjemMåleinstrumentMålingBeskyttelseOm ossKontakt

 

BALDRON og EMF Norge

 

EMF Norge - Norges eneste totalleverandør innen EMF
Dokumentasjon - Rådgivning – Førstehjelp med seriøse produkter

 

EMF Norge er Norges eneste totalleverandør for målinger og skjerming av elektromagnetiske felt (”stråling”). Vi leverer et bredt spekter av anerkjent utstyr, samt tilbud om individuell konsulenttjenester og terapeutisk veiledning - hvsi ønskelig også i et videre helhetlig perspektiv.

 

BALDRON - Din helse - Jordas fremtid


EMF Norge er en del av BALDRON - en Ideell Forening for forsking og terapi.

Inntektene fra salget fra EMF Norge og BALDRON Helseforhandleren går til de idelle formålene som BALDRON står for, spesielt oppbygging av et strålelfri økosamfunn med jordbruk og et rikt kltrelt liv.


I tråd med BALDRON`s filosofi, skal et engasjement for fornuftig omgang med elektromagnetisme ha mennesket i sin helhet som midtpunkt. Akkurat som for våre satsingsområder  vann, lys og jord, må alle dimensjoner av virkeligheten dekkes, fra det kreative-menneskelige til det praktisk-materielle. Med andre ord: Vi vil henvende oss til deg som et fritt, tenkende menneske i samtiden, som tar sine valg innen kultur og åndsliv, på den politiske arena og innen forbruk og næring. I den grad du eller dine nærmeste har behov for ytterligere hjelp, leverer vi gjerne "redningspakker" av alle slag:

 


  • informasjon for å sikre fri vurdering og evt. engasjement som medborger (rasjonale, forskningsbaserte grenseverdier mm.).
  • utvalgte produkter for umiddelbar hjelp; produkter som vi kan innestå for med grunnlag i forskning og egen erfaring.
  • terapeutiske og forebyggende tilbud.

 
Medarbeidere:

 

Marianne Kleimann-Sevåg

Adm. Direktør

 

Marianne Kleimann Sevåg

 

Marianne Kleimann Sevåg har arbeidet som lærer i over 30 år, både på videregående trinn, i ungdomsskole, barnetrinn og barnehage, omtrent i den rekkefølgen, dessuten med studenter og voksne. Hun har engasjert seg i arbeidet for å beholde seksåringene i barnehagen, og utga i den forbindelse boka ”Amputert barndom” i 1992. I de senere årene har hun arbeidet stadig mer innenfor det terapeutiske feltet og engasjert seg i pedagogisk utviklingsarbeid og forskning, bl.a. med en mastergrad i Environmental Educaton. Hun har holdt flere hundre foredrag og seminarer i hele Norge. Hun er også leder for Nordic Light Association.


 

Raphael Kleimann

Daglig leder

 

Ralph-Raphael Kleimann

 

Ralph-Raphael Kleimann er født og oppvokst på en gård i Tyskland, og har vært lærer i Tyskland, trepleier i USA og kunstnerisk språkterapeut i Sveits og har dessuten studert i Tyskland, USA, Italia, Hellas og Norge. Han arbeider som rådgiver, kursholder, hagemester og terapeut (utdannet bl.a.enhetsterapeut hos Dr. Audun Myskja). På grunn av hans el-overfølsomhet har han siden 2008 videreutviklet firmaet BALDRON til Norges totalleverandør for måleapparater og beskyttelse mot elektromagnetisk stråling. Ralph-Raphael og Marianne er partnere i livet og i en rekke kulturelle og pedagogiske initiativer.

 

.. og en rekke frie og frivilige hjelpere

 

Nettsted:

baldron.no

Nettbutikk:

helseforhandleren.no


viktige lenker:

Symposium "Wireless Humanity"

Hus og helse, Norsk Byggbiologi Forening

 E-post adresse:
post[krøllalfa]baldron.com

Facebook:

Baldron.no


Postadresse:
BALDRON
Marianne Kleimann Sevåg & Ralph Raphael Kleimann
Fastingsgate 4
0358 Oslo


Tel.: 64 94 35 77


 


 

BALDRON Helseforhandleren

Org. nr.: 987 846 097


til støtte for:

BALDRON, Ideell Forening for forskning, terapi og samhandling

Org.nr.: 995 538 040

 

 

 

 

Forskning


BALDRON har arrangerert flere store internasjonale konferanser om stråling og helse.

Se noen av foredragene fra symposiet

Wireless Humanity

 

        

 

Hvis du har lyst til å se EMF-produktene våre i perspektiv med vår samfunn, så inviterer vi deg til å følge med på våre nyhetsbrev og i debatten om stråling som er igang i uavhengie media. I vår nettbutikk finner du noen utvalgte ressurser rundt tema, bl.a.

  • Trond Skaftnesmos intelligente analyse av Pseudo-vitenskapelige sværtekampanjer,
  • filmopptaket av Martin Palls overbevisende teori for hvordan EMF rammer stoffskifte i mennesket og dyr.

 

Vi takker det modige og langvarig engasjement fra forskere som ble og forstsatt blir latterliggjort og utestengt fra tilgangen til penger og karriere; se for eksempel det omfattende kompendiet av uavhengig forskning rundt EMF,  BIOINITATIVE. Mye dokumentasjon er samlet hos

El-overfølsomhet har ført til at flere har måttet flytte fra storbyer til mindre belastedeområder, eller rett og slett må bo i en hytte i skogen. Dette representerer et økende problem, særlig i forbindelse med den hodeløse satsingen på trådløsenettverk. Vet egentlig politikerne hva de gjør når de tvinger skolene til åinstallere trådløs internett og dermed utsetter alle barn for en konstant elektromagnetisk belastning hele formiddagen!?

Vi i BALDRON støtter aktivt FELO og Folkets Strålevern i sitt arbeid for uavhengig forskning og praktiske løsninger for Stråling og Helse.

Vi vil oppmuntre alle å engasjere seg

  • for at trådløse nettverk slås av i alle skoler og offentlige bibliotek, og at den hodeløse ”grillingen” av hele byer med gigantiske trådløsnettverk stoppes
  • for at mobilmastene forsvinner fra skolegårder, kirketårn etc.
  • for at Norge følger de gode eksemplene i utlandet, f.eks. forbud mot mobiltelefoner i skolen i Frankerike samt WLAN -frie biblioteker.

Våre produkter mot elektrosmog er en mulighet til umiddelbar beskyttelse - mens vi samtidig må stå sammen for å få politisk gjennomslag for et el-trygt miljø i landet, spesielt for barna.

 

 Hjem - Måleinstrument - Måling - Beskyttelse - Om oss - Ta kontakt

BALDRON © 2008-2009